flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід підозрюваним у вбивстві

09 липня 2020, 14:29

Сьогодні, Корольовським районним судом міста Житомира розглянуто клопотання слідчого управління щодо застосування запобіжних заходів двом особам, підозрюваним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого пунктами 1, 12 частини 2 статті 115 КК України (Умисне вбивство).

Ухвалами Корольовського районного суду міста Житомира клопотання слідчих задоволено та обом молодикам застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави строком на 60 діб.

Нагадаємо, вихідними у лісі смт. Хорошів було знайдено тіло жінки з ознаками насильницької смерті. Пізніше поліцейські виявили за місцем її проживання і труп співмешканця.  За інформацією слідства, підозрювані, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, прийшли за місцем проживання загиблого саме з метою позичити грошей. Потерпілий відмовив. Між чоловіками виник конфлікт, у ході якого молодші задушили старшого. Свідком події стала 58-річна співмешканка, вона спробувала втекти, але згодом її тіло знайшли у лісі.

За умисне вбивство двох людей передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

За результатами повного та всебічного судового розгляду, слідчі судді задовольнили клопотання та застосували відносно підозрюваних запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави строком на 60 діб.

Пресслужба