flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь голови суду у засіданні Проектної Ради Ініціативи «Модельні Суди»

26 червня 2020, 14:11

Сьогодні, на запрошення міжнародних експертів із питань судової реформи, голова суду Юрій Драч брав участь у засіданні Проектної Ради Ініціативи «Модельні Суди». Засідання проводилося у форматі відеоконференції.
До участі запрошувалися представники Вищої ради правосуддя, Державної судової адміністрації, Ради суддів України, Національної школи суддів України, голів модельних судів, а також міжнародних та національних експертів Проекту ЄС «Pravo-Justice».


Учасники онлайн-зустрічі обговорили шляхи удосконалення організації роботи судів, зокрема у сферах надання судових послуг, роботи із вразливими групами населення, безпеки суду. Окрім цього, були представлені кращі міжнародні практики та ініціативи, що вже успішно реалізовані в українських судах.
Очільник суду подякував організаторам Проєкту за всебічну підтримку очолюваної ним установи та сподівається на співпрацю у майбутньому.
Нагадаємо, програма «Модельні суди в Україні» реалізується у рамках Проекту ЄС «Право-Justice». Корольовський районний суд м. Житомира входить до числа модельних судів України. Проект «Модельні суди України» має на меті підвищення ефективності правосуддя, якості обслуговування клієнтів, покращення комунікації, підвищення безпеки та підтримку вразливих людей в українських судах. Ці складові є одними з ключових факторів розбудови довіри громадськості до судової системи.

 

Прессекретар