flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нарада по підведенню підсумків за 2015 рік.

16 березня 2016, 16:57

Нарада по підведенню підсумків за 2015 рік.

   12.03.2016 року о 10.00 год. в приміщенні будинку Правосуддя за адре­сою: м. Житомир, майдан Соборний 1 , «Шахматний зал» відбулася нарада з кері­вниками апаратів місцевих загальних судів Житомирської області по підведенню підсумків робо­ти за 2015 рік.
  На порядок денний були висвітлені питання, щодо стану матеріально-технічного та фінансового забезпечення місцевих загальних судів Житомирської області на 2016 рік.

  Заступником начальника управління Барабащук Т.Г., начальником відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності Бондарчук Н.О. були підведені підсумки роботи по організаційному та фінансовому забезпеченні місцевих загальних судів за 2015 рік. Також з доповідями, щодо матеріально-технічного та організаційного забезпечення за минулий рік виступили начальник відділу матеріально-технічного та господарського забезпечення, організації діяльності служби судових розпорядників Янчук Г.В. та завідувач сектору організаційного забезпечення діяльності судів, судової статистики та інформаційних технологій Моштук Т.В.
  Начальник Територіального управління ДСА України в Житомирській області Морей В.В. подякував за плідну роботу керівникам апаратів, побажав творчого натхнення у виконанні покладених на них трудових обов»язків та наголосив на неухильному дотриманні норм законодавства України.