flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Україна була, є і буде! З Днем Української Державності!

17 липня 2024, 09:29

                

          

Шлях української державності ніколи не був легким, з глибин віків українському народу доводиться боронити свою землю, самобутність, традиції та українську мову від зазіхань ворогів. Тому, це свято, особливим чином, торкається кожної української душі, нагадуючи про ціну боротьби.

Українська державність – це не лише державна форма правління, але й національна свідомість, яка поєднує всіх українців. Україна – це наша держава, яка має свою історію, традиції та культуру.

День української державності – це змістовний і важливий день для всіх нас, українців.

Цей день призначений для того, щоб подякувати Богові за нашу державу, за нашу історію і за наші традиції. У цей день ми також відзначаємо всі визначні досягнення України та українців.

Українська державність – це наша спільна, багата на події, досягнення, гідна поваги й шани нащадків історія.

Українська державність – це наше спільне майбутнє.

Ми прагнемо до того, щоб жити в цілісній та сильній державі, яка буде захищати наші інтереси і права.

Триває боротьба за українську державність, українську історію, символіку, українську ідентичність. Українці щодня героїчно захищають Україну та її майбутнє, щодня докладають зусиль для підтримки Сил Оборони України, допомоги постраждалим від війни. Наша сила у нашій єдності та прагненні жити у вільній і незалежній країні з демократичними цінностями.

Віримо у перемогу та мирне майбутнє України! Хай нові сторінки історії української державності будуть про процвітання та добробут України під мирним небом!

Пишаймося своєю державою і своєю історією, своїми героями та захисниками!

 

            Слава Україні! Слава нації! Героям слава!

 

 Пресслужба