flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітаємо з Днем Єднання!

16 лютого 2023, 15:28

Указом Президента України Володимира Зеленського №53/2022 від 14.02.2022 р. «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» 16-те лютого щороку в Україні оголошено Днем Єднання.

«З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість», — йдеться в Документі.

На долю сучасної України, нинішнього покоління, випало випробування – вистояти у боротьбі за свою територіальну незалежність і суверенітет, відбити віроломний збройний напад найближчого сусіда, російської федерації.

Кожен, хто сьогодні зі зброєю в руках на передовій і в тилу, хто працює на своєму робочому місці, хто воює на дипломатичному фронті, хто навчає і виховує діток, хто здійснює правосуддя і забезпечує роботу судової гілки влади – об’єднані спільною метою, мають спільне завдання, єдині в своєму прагненні – якнайшвидше перемогти ворога, звільнити окуповані території, відбудувати Україну.

В День Єднання України бажаємо кожному скорішої Перемоги, мирного неба над Україною, бути здоровими, щасливими, коханими, успішними. Зі Святом! Неодмінно – Переможемо!!!

 

Голова суду Юрій ДРАЧ

Керівник апарату Тетяна ЯКОВИШИНА