flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулися збори працівників апарату суду

22 лютого 2022, 15:08

У зв'язку з загрозою виникнення надзвичайної ситуації воєнного характеру на території держави, в Корольовському районному суді міста Житомира 22 лютого 2022 року були проведені загальні збори працівників апарату суду з питань дій працівників суду в особливий період.

Для того, щоб та чи інша надзвичайна не застала зненацька, не вибила з колії, суди повинні заздалегідь запланувати можливі дії, бо добре підготовлений план забезпечує успішність готовності.

Очільник суду Юрій Драч разом із з відповідальною особою довели до відома працівників та обговорили можливий план злагоджених дій щодо організації захисту працівників, та виконання комплексу заходів реагування на надзвичайні ситуації та ліквідації їх наслідків.

У випадку надзвичайної ситуації та можливої евакуації, відповідно до затвердженого плану забезпечення безперервної діяльності роботи Корольовського районного суду міста Житомира, затвердженого наказом Голови суду, відповідальною особою за евакуацію працівників визначено начальника відділу матеріально-технічного та господарського забезпечення  Олександра Яновича.

План готовності допомагає судам у надзвичайних ситуаціях, а саме, як забезпечити безпеку працівників, мінімізувати загрози їх здоров’ю і життю, а головне - не зупинити функціонування суду – навіть в умовах надзвичайної ситуації. 

Пресслужба