flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підведено підсумки роботи суду за минулий рік

15 лютого 2022, 14:19

У Корольовському районному суді міста Житомира 15 лютого 2022 року відбулися загальні збори працівників апарату суду під головуванням керівника апарату суду Тетяни Яковишиної, під час яких обговорено стан виконання судом покладених на нього завдань і обов’язків у 2021 році та заходи, спрямовані на підвищення ефективності діяльності суду на поточний рік.

Керівник апарату суду представила звіт про діяльність у 2021 році, звернувши увагу колег на результати роботи суду за минулий рік.

Так, до Корольовського районного суду міста Житомира загалом надійшло 11983 справ та матеріалів. Судом розглянуто за звітний період 11476 справ та матеріалів. На кінець звітного періоду перебувало на розгляді 2971 справ та матеріалів. Середня кількість розглянутих справ та матеріалів на одного суддю становить 882.

Загальне надходження усіх документів, що отримані й опрацьовані працівниками апарату суду у 2021 році становить 43337.

Наведені цифрові показники свідчать про те, що Корольовський районний суд міста Житомира працює злагоджено й ефективно. Правосуддя здійснюється належним чином, приділяється увага якості здійснення правосуддя, із дотриманням строків розгляду.  

Стосовно процесу та організації роботи працівників суду керівник апарату суду Тетяна Яковишина наголосила, що усі проблемні питання, що виникають вирішуються у робочому порядку в найкоротші строки. Вживаються усі заходи для налагодження та вдосконалення забезпечення безперебійної роботи працівниками суду для ефективного функціонування судового процесу.

Однак, попри наявність позитивних результатів у діяльності суду, необхідно більше акцентувати увагу й на проблемних питаннях, конкретних шляхах їх вирішення та нових завданнях, які є на часі, зокрема порядок організації роботи відділів, порядок опрацювання та передачі справ секретарями судових засідань та підвищення загальної ефективності роботи працівників апарату, оскільки ми всі працюємо на спільний результат то й діяти маємо спільно та злагоджено й протягом 2022 року.

Пресслужба