flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Всеукраїнська акція «Зміцнимо довіру громадян до суду»

11 серпня 2014, 12:17

До Вашого відома, з 01 по 05 вересня 2014 року в Корольовському районному суді м.Житомира буде проведено Всеукраїнську акцію «Зміцнимо довіру громадян до суду», під час якої відбудеться анонімне опитування громадян – відвідувачів суду, шляхом заповнення анкет.

 Дана акція проводиться Радою суддів України спільно з Центром суддівських студій за підтримки Проекту Ради Європи «Посилення незалежності, ефективності та професіоналізму судової влади в Україні», метою якого є здійснення аналізу стану незалежності, неупередженості та доступності правосуддя в Україні.

Разом з тим, сподіваємося, що дане опитування сприятиме побудові діалогу між судом та суспільством задля покращення доступу до правосуддя, підвищення його прозорості та побудови довіри громадян до суду.

         Це опитування є добровільним і покликане відобразити думки громадян щодо роботи суду. Дані анкетування слугуватимуть основою для напрацювання рекомендацій щодо вирішення проблемних питань і удосконалення діяльності судів, органів суддівського самоврядування та інших органів судової влади. Тому висловлюйтесь активніше і головне – щиро, адже це робиться для Вас – відвідувачів суду!

 

Вдячні за співпрацю!