flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочисті збори колективу суду з нагоди професійного свята Дня юриста

08 жовтня 2020, 10:16

Сьогодні відбулись урочисті збори колективу Корольовського районного суду м. Житомира з нагоди святкування Дня юриста. У зв’язку із карантинними обмеженнями, збори працівників були максимально короткими, але не менш святковими.

Відкрив збори голова суду Юрій Драч, який привітав усіх присутніх із професійним святом. Побажав усім здоров'я, добробуту та сімейного затишку, впевненості у власних силах та високої оцінки юристів у суспільстві за працю, що направлена на створення правової держави.

Також завітав до суду у святковий день і начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України в Житомирській області Василь Морей, який побажав працівникам апарату терпіння та наснаги у своїй нелегкій праці.

За плідну працю та якісне, своєчасне виконання службових обов’язків та з нагоди святкування Дня юриста Почесною Грамотою ТУ ДСА України в Житомирській області нагороджено помічника судді Марію Горелову та Подякою ТУ ДСА України в Житомирській області спеціаліста загальної канцелярії Марію Волинчук. Також Почесною Грамотою Корольовського районного суду м. Житомира відзначено головного спеціаліста відділу організаційного забезпечення із розгляду цивільних та адміністративних справ Оксану Вознюк та секретаря судового засідання Ольгу Ласкажевську.

Під час проведення урочистого заходу в залі лунали привітання та теплі побажання подальших успіхів у роботі.

 

Прессекретар