flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Боротьба з коронавірусом: для суду передали засоби індивідуального захисту

04 червня 2020, 13:05

Корольовський районний суд міста Житомира не зупиняє свою роботу під час карантину, дотримуючись Конституції України та Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, які гарантують кожному право на доступ до правосуддя.

За фінансового сприяння Європейського Союзу, Проекту «Право-Justice» для забезпечення життя та здоров’я працівників та відвідувачів суду від СOVID-19, у рамках Ініціативи «Модельні суди» було закуплено засоби індивідуального захисту та дезінфекції для Корольовського районного суду міста Житомира.

Судом отримано засоби індивідуального захисту та дезінфекції, безконтактні термометр та дезінфектор для рук.

  

Також суду передані попередньо узгоджені інформаційні таблички для ознакування приміщень суду та буклети «Пам’ятка потерпілому у кримінальному провадженні», розроблених експертами Проекту.

Судді та працівники суду вдячні за виявлену всебічну організаційну підтримку, сподіваються на подальшу співпрацю та спільні дії для покращення доступу до правосуддя загалом та роботи Корольовського районного суду міста Житомира зокрема.

Нагадаємо, програма «Модельні суди в Україні» реалізується у рамках Проекту ЄС «Право-Justice», що сприяє розвитку верховенства права в Україні відповідно до європейських стандартів та кращого практичного досвіду. Корольовський районний суд м. Житомира входить до числа модельних судів України.

 Прес-служба