flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щирі вітання з Днем захисників і захисниць України, святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем українського козацтва!

14 жовтня 2022, 10:35

Сьогодні, 14 жовтня, в День українського козацтва народ України вшановує захисників та захисниць територіальної цілісності і суверенітету своєї держави. Це свято є особливим, адже відзначається у день великого православного свята – Покрови Пресвятої Богородиці. Під її захистом та опікою були шляхетні українські лицарі, козаки, згодом – воїни УПА, сьогодні – захисники та захисниці сучасної України.

Від імені колективу Корольовського районного суду міста Житомира щиро вітаємо зі святом честі та доблесті – Днем захисників і захисниць України всіх мужніх і сильних духом чоловіків та жінок, які цього року зустрічають його на передовій, успішно відбиваючи наступи та атаки російського агресора. Бажаємо вам і членам ваших сімей міцного козацького здоров`я, злагоди й добра та невичерпної енергії. Нехай Божа матір оберігає вас під своїм Покровом та надає наснаги вам у зміцненні обороноздатності української держави!

Пишаємося нашими колегами, які від початку вторгнення на територію України російських окупантів, добровільно стали на захист рідної землі. Ми радіємо вашим успіхам на фронті, які неодмінно додають нам незламності духу та підвищують віру у здобуття перемоги!

Низький уклін тим, хто сумлінно виконує військовий, службовий і громадянський обов`язок та вічна пам`ять Героям, які віддали власне життя за Україну.

Слава захисникам і захисницям України!

Слава Україні!

 

З повагою

 

Голова Корольовського

районного суду м. Житомира                                           Юрій ДРАЧ

 

Керівник апарату суду                                                      Тетяна ЯКОВИШИНА