flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Корольовський районний суд м. Житомира припиняє відправку поштової кореспонденції

15 вересня 2022, 11:20

В умовах скрутного фінансового забезпечення   судів,  відсутністю поштових марок, враховуючи рішення Ради суддів України від 05 серпня 2022 року №26,  відправка поштової кореспонденції суду тимчасово припинена.  

Зазначені заходи, спрямовані на оптимізацію окремих статей витрат суду при здійсненні судочинства, а також підвищення рівня використання інструментів електронного судочинства.

Закликаємо усіх учасників судових проваджень:

- з розумним інтервалом часу цікавитися провадженням у їх справах, добросовісно користуватися належними процесуальними правами та неухильно виконувати процесуальні обов'язки;

- зареєструвати електронну адресу в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі; електронна адреса суду: inbox@kl.zt.court.gov.ua.

- зареєструватися в підсистемі «Електронний кабінет» Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи;

- використовувати функціонал «Електронного кабінету» для ознайомлення з поданими документами в електронній формі;

- при подачі до суду процесуальних документів зазначати електронну адресу в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або іншу електронну адресу, через яку суд може здійснювати комунікацію;

- при подачі до суду процесуальних документів зазначати мобільний номер телефону;

- при подачі значного обсягу документів до суду в електронній формі (понад 30 аркушів) — додатково подавати їх суду в паперовій формі.

Просимо усіх учасників судових справ та інших відвідувачів суду з розумінням поставитися до наявних проблем фінансування судової гілки влади в умовах воєнного стану та долучитися до альтернативних засобів комунікації – інструментів електронного судочинства!

 Пресслужба