flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочистості з нагоди свята Дня працівників суду

15 грудня 2021, 12:57

Сьогодні в державі відзначається професійне свято, яке об’єднує працівників усіх судових установ, які самовідданою працею виконують обов’язки в ім’я законності та справедливості.

З нагоди свята, голова суду Юрій Драч привітав усіх працівників апарату, побажав родинного тепла, добробуту, здоров'я, життєвої наснаги та здобутків на професійній ниві!

Привітав колектив Корольовського районного суду міста Житомира й начальник Територіального управління Державної судової адміністрації в Житомирській області Василь Морей. Побажав усім міцного здоров’я й надалі стояти на захисті інтересів громадян. 

Привітала та побажала подальших успіхів й керівник апарату суду Тетяна Яковишина. Подякувала колективу за роботу, побажала удачі та професійних успіхів та зауважила, що ми всі працюємо на спільний результат.

Працівників суду за сумлінну і бездоганну працю, високий професіоналізм, проявлену ініціативу, особистий внесок у розвиток судової влади, та творчий підхід до виконання службових обов'язків нагороджено відзнаками Ради суддів України, Територіального управління Державної судової адміністрації України в Житомирській області та Корольовського районного суду міста Житомира.

Серед нагороджених:

Гнатюк Анжела Броніславівна – заступник керівника апарату суду;

Кулеша Тетяна Дмитрівна – завідувач сектору по роботі з персоналом;

Гришкун Катерина Леонідівна – завідувач архівного сектору;

Калініна Ольга Миколаївна – начальник відділу організаційного забезпечення з розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення;

Фещенко Наталія Віталіївна – помічник судді;

Горелова Марія Миколаївна –  помічник судді;

Кучевська Олександра Володимирівна - помічник судді;

Поліщук Галина Михайлівна - помічник судді;

Туровська Катерина Борисівна - секретар судового засідання;

Машкара Наталія Анатоліївна – головний спеціаліст відділу організаційного забезпечення з розгляду цивільних та адміністративних справ;

Мічурін Юрій Володимирович – експедитор.

Пресслужба