flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь очільника суду у засіданні Проєктної Ради Ініціативи «Модельні суди»

18 серпня 2021, 09:22

17 серпня 2021 року в Києві відбулося засідання Проєктної Ради Ініціативи «Модельні суди», що реалізовується Проєктом ЄС «Право-Justice». Корольовський районний суд м. Житомира на засіданні представив голова суду Юрій Драч.

Нагадаємо, програма «Модельні суди в Україні» реалізується у рамках Проєкту Європейського Союзу «Право-Justice», що сприяє розвитку верховенства права в Україні відповідно до європейських стандартів та кращого практичного досвіду. Корольовський районний суд м. Житомира входить до числа модельних судів України.

Головна міжнародна експертка з питань судової реформи Проєкту ЄС «Право-Justice» Анна Адамська-Галлант зазначила, що кожна людина, яка потрапляє до приміщення суду, повинна відчувати, що суд – це те місце, де вона отримає допомогу та якісні послуги.

Зазначимо, що з березня по грудень 2021 року Проєкт реалізовує нову фазу Ініціативи «Модельні суди», яка покликана об’єднати кращий міжнародний та український досвід, а також стати майданчиком для обміну добрими практиками, спрямованими на покращення доступності, клієнтоорієнтованості та безпеки судів.

 

Пресслужба