flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців

18 жовтня 2019, 12:04

Корольовський  районний суд м. Житомира оголошує конкурс на заміщення однієї тимчасово вакантної посади секретар судового засідання (на період відпустки основного працівника для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку) та зайняття вакантної посади судовий розпорядник.

Прийом документів до 18:00 години 04 листопада 2019 року включно. 

Дата, час і місце проведення конкурсу: 07 листопада 2019 року о 11:00 год (секретар судового засідання) та 08 листопада 2019 року о 11:00 год (судовий розпорядник), м. Житомир майдан Соборний, 1, каб. 206.

За додатковою інформацією звертатись за тел. (0412) 22-74-62, Кулеша Тетяна Дмитрівна.

ЗАТВЕРДЖЕНО

наказом керівника апарату     Корольовського районного

  суду м. Житомира

  № 239/К від 17.10.2019р.

УМОВИ

проведення конкурсу на заміщення вакантної посади державної служби категорії “В”- секретар судового засідання Корольовського районного суду м. Житомира

Загальні умови 

 

Посадові обов'язки

1. Здійснює судові виклики і повідомлення по справах, які знаходяться у провадженні судді.

2. Оформлює заявки до органів Національної поліції, адміністрації місць попереднього ув'язнення про доставку до суду обвинуваченого, готує копії відповідних судових рішень.

3. Здійснює надсилання процесуальних документів в електронному вигляді та текстів судових повісток у вигляді SMS – повідомлень.

4. Здійснює оформлення та розміщення списків справ, призначених до розгляду.

5. Перевіряє, хто з учасників судового процесу з’явився в судове засідання, хто з учасників судового процесу бере участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції і доповідає про це головуючому.

6. Здійснює перевірку осіб, які викликані в судове засідання, та зазначає на повістках час перебування в суді.

7. Забезпечує контроль за повним фіксуванням судового засідання технічними засобами і проведенням судового засідання в режимі відеоконференції.

8. Забезпечує аудіо та відео фіксування судового процесу (судового засідання) за допомогою технічних засобів, а також створює робочі та архівні копії аудіо та відеофонограм.

9. Забезпечує ведення протоколу судового засідання, журналу судового засідання.

10. Здійснює заходи щодо вручення копії вироку обвинуваченому та прокурору відповідно до  вимог Кримінального процесуального  кодексу України.

11. Здійснює оформлення для направлення копій судових рішень сторонам та іншим особам, які беруть участь у справі й фактично не були присутніми в судовому засіданні при розгляді справи.

12. Готує виконавчі листи у справах, за якими передбачено негайне виконання.

13. Надає в установленому законом порядку інформації про стан розгляду справ.

14. Оформлює матеріали судових справ та матеріалів кримінального провадження, що перебувають у провадженні судді і здійснює передачу справ і проваджень, розглянутих по суті, до канцелярії суду.

15. Виконує інші доручення керівника апарату суду, судді, помічника судді, що стосуються організації розгляду судових справ.

Умови оплаті праці

Посадовий оклад - 3810 грн.

-    надбавка до посадового окладу за ранг відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 № 15 „Питання оплати праці працівників державних органів”;

надбавки, доплати та премії (відповідно до статті 52 Закону України „Про державну службу”).

Інформація про строковість чи безстроковість

призначення на

посаду

Строкова на час перебування основного працівника у відпустці для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку.

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі та строк їх подання

1) заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з додатком 2 постанови Кабінету Міністрів України від 25.09.2019 р. № 844;

2) резюме за формою згідно з додатком 21, постанови Кабінету Міністрів України від 25.09.2019 р. № 844, в якому обов’язково зазначається така інформація: прізвище, ім’я, по батькові кандидата; підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти; підтвердження рівня володіння державною мовою; відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах;

3) заява, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону (пишеться власноручно).

На електронні документи, що подаються для участі у конкурсі, накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткову інформацію стосовно попередніх результатів тестування, досвіду роботи, професійних компетентностей і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

Особа з інвалідністю, яка бажає взяти участь у конкурсі та потребує у зв’язку з цим розумного пристосування, подає заяву за формою забезпечення в установленому порядку розумного пристосування.

 

Вказана інформація подається через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС, а також може бути подана особисто до конкурсної комісії або надіслана поштою до 04.11.2019 року 18 год. 00 хв.       м. Житомир, м-н Соборний, 1 каб. 206

Місце, час та дата початку проведення конкурсу

07 листопада 2019 року об 11 годині 00 хвилин

м. Житомир, м-н Соборний,1

Прізвище, ім'я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Кулеша Тетяна Дмитрівна

телефон (0412)22-74-62

kulesha@kl.zt.court.gov.ua

Кваліфікаційні вимоги

 

1.

Освіта

вища освіта ступеня бакалавра або молодшого бакалавра за спеціальністю «Право»

2.

Досвід роботи

без вимог до досвіду роботи

3.

 

Володіння

державною

мовою

вільне володіння державною мовою

Вимоги до компетентності

Вимога

Компоненти вимоги

1

 

 

 

Уміння працювати з комп’ютером

Досвід роботи з офісним пакетом Microsoft Office (Word, Excel, Power Point) навички роботи з інформаційно-пошуковими системами в мережі Інтернет

2

 

 

 

Необхідні ділові якості

Вміння розподіляти роботу, оперативність, стресостійкість, уміння працювати в команді.

3

 

 

 

Необхідні особистісні якості

Комунікабельність, відповідальність, уважність, ввічливість.

Професійні знання

Вимоги

Компоненти вимоги

 

 

1.

Знання

законодавства

Конституція України;

Закон України «Про державну службу»;

Закон України «Про запобігання корупції»

 

2.

Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ)

1. Кримінальний кодекс України;

2.Кримінальний процесуальний кодекс України;

3. Цивільний кодекс України;

4. Цивільний процесуальний кодекс України;

5.Інструкція з діловодства у місцевих загальних судах, апеляційних судах областей, апеляційних судах міст Києва та Севастополя, апеляційному суді Автономної республіки Крим та Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ;

6.Положення про автоматизовану систему документообігу суду.

           

 

                                                                                            ЗАТВЕРДЖЕНО

наказом керівника апарату     Корольовського районного

  суду м. Житомира

  № 239/К від 17.10.2019р.

УМОВИ

проведення конкурсу на заміщення вакантної посади державної служби категорії “В”- судовий розпорядник Корольовського районного суду м. Житомира

Загальні умови 

 

Посадові обов'язки

1.       Здійснює перевірку та забезпечує готовність залу судового засідання до слухання справи і доповідає про їх готовність головуючому.

2.       Забезпечує безпечні умови роботи суддям та працівникам апарату суду в залі судового засідання, іншому приміщенні, в разі проведення судом виїзного засідання.

3.       З’ясовує своєчасність направлення заявки-наряду на доставку до суду органами внутрішніх справ та конвойною службою поліції затриманих осіб, та таких, які перебувають під вартою. Повідомляє голову суду, головуючого про можливу затримку їх доставки.

4.       З урахуванням кількості місць та забезпечення порядку під час судового засідання визначає можливу кількість осіб, що можуть бути присутні в залі судового засідання, та визначає конкретні місця розміщення.

5.       Оголошує про вхід і вихід суду та пропонує всім присутнім встати.

6.       Забезпечує виконання учасниками судового процесу та особами, які є в залі судового засідання, розпоряджень головуючого.

7.       Запрошує, за розпорядженням головуючого, до залу судового засідання свідків, експертів, перекладачів та інших учасників судового процесу.

8.       Виконує розпорядження головуючого про приведення до присяги перекладача, експерта відповідно до законодавства.

9.       Запрошує до залу судового засідання свідків та виконує вказівки головуючого щодо приведення їх до присяги.

10.   За вказівкою головуючого під час судового засідання приймає від учасників процесу документи та інші матеріали і передає до суду.

11.   Вживає заходів щодо видалення, за розпорядженням головуючого, із залу судового засідання осіб, які проявляють неповагу до суду або порушують громадський порядок.

12.   Звертається до працівників правоохоронних органів з приводу сприяння у підтриманні громадського порядку, затримання та притягнення до адміністративної відповідальності осіб, які проявляють неповагу до суду та порушують громадський порядок.

13.   Забезпечує дотримання вимог процесуального законодавства щодо виключення можливості спілкування допитаних судом свідків з тими, яких суд ще не допитав.

14.   Забезпечує виконання вимог процесуального законодавства щодо проведення закритого судового засідання та вживає заходів до обмеження входу до залу судового засідання сторонніх осіб.

15.   Здійснює в разі необхідності взаємодію із спеціальними підрозділами судової міліції та органами внутрішніх справ з питань спільних дій щодо підтримання громадського порядку в приміщенні суду та в залі судового засідання.

16.   Уживає заходів безпеки щодо недопущення виведення з ладу засобів фіксування судового процесу особами, присутніми в залі судового засідання.

17.   Для забезпечення невідкладного розгляду справи з питань, що виникли в процесі її слухання, за розпорядженням головуючого здійснює термінову доставку в установи та організації, а також фізичним особам листів, викликів, інших документів.

18.   При виникненні надзвичайних обставин (пожежа, виявлення вибухонебезпечних предметів, затоплення тощо) повідомляє керівників суду та організовує виклик спеціальних служб.

19.   Виконує інші розпорядження головуючого, доручення голови суду, за наказом голови суду – доручення керівника апарату суду щодо забезпечення належних умов для проведення судового засідання та роботи служби судових розпорядників.

20.   Судовий розпорядник зобов’язаний подавати звіт про роботу служби судового розпорядника та вести журнал обліку інформації щодо забезпечення проведення судового засідання, виконання розпоряджень суддів та керівників суду.

Умови оплаті праці

Посадовий оклад - 3524 грн.

-    надбавка до посадового окладу за ранг відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 № 15 „Питання оплати праці працівників державних органів”;

надбавки, доплати та премії (відповідно до статті 52 Закону України „Про державну службу”).

Інформація про строковість чи безстроковість

призначення на

посаду

Посада безстрокова

 

Перелік документів,

необхідних для участі в конкурсі та строк їх подання

1) заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з додатком 2 постанови Кабінету Міністрів України від 25.09.2019 р. № 844;

2) резюме за формою згідно з додатком 21, постанови Кабінету Міністрів України від 25.09.2019 р. № 844, в якому обов’язково зазначається така інформація: прізвище, ім’я, по батькові кандидата; підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти; підтвердження рівня володіння державною мовою; відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах;

3) заява, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону (пишеться власноручно).

На електронні документи, що подаються для участі у конкурсі, накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткову інформацію стосовно попередніх результатів тестування, досвіду роботи, професійних компетентностей і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

Особа з інвалідністю, яка бажає взяти участь у конкурсі та потребує у зв’язку з цим розумного пристосування, подає заяву за формою забезпечення в установленому порядку розумного пристосування.

 

Вказана інформація подається через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС, а також може бути подана особисто до конкурсної комісії або надіслана поштою до 04.11.2019 року 18 год. 00 хв.       м. Житомир, м-н Соборний, 1 каб. 206

Місце, час та дата початку проведення конкурсу

08 листопада 2019 року о 11 годині 00 хвилин

м. Житомир, м-н Соборний,1

Прізвище, ім'я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Кулеша Тетяна Дмитрівна

телефон (0412) 22-74-62

kulesha@kl.zt.court.gov.ua

Кваліфікаційні вимоги

 

1.

Освіта

вища освіта ступеня бакалавра або молодшого бакалавра за спеціальністю «Право», «Правоохоронна діяльність»

2.

Досвід роботи

без вимог до досвіду роботи

3.

 

Володіння

державною

мовою

вільне володіння державною мовою

Вимоги до компетентності

Вимога

Компоненти вимоги

1.

 

 

 

Уміння працювати з комп’ютером

Досвід роботи з офісним пакетом Microsoft Office (Word, Excel, Power Point) навички роботи з інформаційно-пошуковими системами в мережі Інтернет

2.

 

 

 

Необхідні ділові якості

Вміння розподіляти роботу, оперативність, стресостійкість, уміння працювати в команді.

3.

 

 

 

Необхідні особистісні якості

Комунікабельність, відповідальність, уважність, ввічливість.

Професійні знання

Вимоги

Компоненти вимоги

1.

Знання

законодавства

Конституція України;

Закон України «Про державну службу»;

Закон України «Про запобігання корупції»

 

2.

Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ)

1. Кримінальний кодекс України;

2.Кримінальний процесуальний кодекс України;

3. Цивільний кодекс України;

4. Цивільний процесуальний кодекс України;

5.Положення про порядок створення та діяльності служби судових розпорядників, затверджений наказом ДСА України №815 від 20.07.2017 року.

6. Інструкція з діловодства у місцевих загальних судах, апеляційних судах областей, апеляційних судах міст Києва та Севастополя, апеляційному суді Автономної республіки Крим та Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ;