flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Корольовський районний суд м. Житомира викликає в якості відповідачів Заковиліну Ірину Анатоліївну, Гречина Костянтина Дмитровича, Гречину Марію Іванівну

12 червня 2023, 10:30

Корольовський районний суд м. Житомира викликає в якості відповідачів  Заковиліну Ірину Анатоліївну, Гречина Костянтина Дмитровича, третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Гречину Марію Іванівну в судове засідання по справі  № 296/3140/23 за позовом КП "Житомиртеплокомуненерго" Житомирської міської ради до Заковиліної Ірини Анатоліївни, Гречина Костянтина Дмитровича, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Гречина Марія Іванівна, про стягнення заборгованості, яке відбудеться 18 липня 2023 р. о 11:30 год. в приміщенні Корольовського районного суду м. Житомира за адресою : м.Житомир, майдан Соборний 1, зал 203.

  У разі неявки в судове засідання відповідача  без поважних причин справа буде розглянута у його відсутності на підставі наявних у матеріалах справи доказів.

 

 

Суддя Корольовського

районного суду м. Житомира                                           Н.М. Анциборенко