flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Корольовський районний суд міста Житомира викликає Пищика Олександра Олександровича

26 травня 2023, 12:22

Корольовський районний суд міста Житомира викликає Пищика Олександра Олександровича як позивача в судове засідання у справі № 296/774/16-ц за заявою представника Цибеля Дмитра Миколайовича – адвоката Невмержицької Тетяни Олександрівни про перегляд заочного рішення Корольовського районного суду міста Житомира від 02 листопада 2016 року у справі №296/774/16-ц за позовом Пищика Олександра Олександровича до Цибель Дмитра Миколайовича про стягнення коштів за виконання зобов'язань за договором поруки,, яке відбудеться 11 липня 2023 року об 12:00 год. в приміщенні Корольовського районного суду м. Житомира за адресою: м. Житомир, майдан Соборний, 1, поверх 2, зал судових засідань 223-1.

Позивачу пропонується подати до суду всі раніше неподані докази у справі.

Учасники судового процесу зобов’язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з’явилися в судове засідання без поважних причин.

У разі неявки в судове засідання відповідача без поважних причин справа буде розглянута у його відсутність на підставі наявних у матеріалах справи даних чи доказів.

 

Суддя  Корольовського

районного суду м. Житомира

 

Костянтин  ШАЛОТА