flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Корольовський районний суд м. Житомира викликає в якості відповідачів Кубальську Дар»ю Олександрівну, Кубальську Арину Вадимівну

15 липня 2022, 12:28

Корольовський районний суд м. Житомира викликає в якості  відповідачів  Кубальську  Дар»ю Олександрівну,  Кубальську Арину Вадимівну    в судове засідання по цивільній  справі  №296/2705/20, 2/296/274/22 а позовом  Петренка Олександра Анатолійовича до Кубальської Дар’ї Олександрівни, Кубальської Аріни Вадимівни, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: виконавчий комітет Житомирської міської ради, як орган опіки та піклування про визнання особи такою, що втратила право користування житлом,  яке відбудеться  03 жовтня   2022  р. о 12-00   год. в приміщенні Корольовського районного суду м. Житомира за адресою : м. Житомир, майдан Соборний 1, зал 208.

        У разі неявки в судове засідання особи, яка викликається,   така       особа зобов’язана  повідомити суд про причини неявки.  

    У разі неявки в судове засідання  відповідача    без поважних причин справа буде розглянута у його відсутність на підставі наявних у матеріалах справи доказів.

 

 

 

Суддя Корольовського

районного суду м. Житомира                                                        О.Й.Адамович