flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Корольовський районний суд міста Житомира викликає Вавенко Наталію Іванівну

25 листопада 2020, 14:32

Корольовський районний суд міста Житомира викликає  Вавенко Наталію Іванівну як  відповідача в  підготовче засідання у справі №  296/10180/17 за позовом  Денисюк Оксани Василівни до Вавенко (Бондаренко) Галини Іванівни, Вавенко Олександра Івановича, Вавенко Ольги Іванівни, Вавенко Наталії Іванівни, третя особа: Краснокутська державна нотаріальна контора Харківської області про визнання майна об»Єктом права спільної сумісної власності, виключення майна зі складу спадкового майна, визнання права власності на 1/2 частку майна, яке відбудеться  08 лютого 2021 року об  10:10 год. в приміщенні Корольовського районного суду м. Житомира за адресою: м. Житомир, майдан Соборний, 1, поверх 3, зал судових засідань № 4-К.

 Відповідачу пропонується подати до суду всі раніше неподані докази у справі.

Учасники судового процесу зобов’язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з’явилися в судове засідання без поважних причин.

У разі неявки в судове засідання відповідача без поважних причин справа буде розглянута у його відсутність на підставі наявних у матеріалах справи даних чи доказів.

 

 

Суддя  Корольовського

районного суду м. Житомира

 

 О.  С.  Рожкова